ANNONSE

Kjærlighet ved første blikk var det vel ikke helt. Men ikke så langt i fra.  I den nydelige videoen under får du se øyeblikket hvor Arthur og Einar møtes for første gang.

Dvs – Einar ville heller hilse på søstra til Arhur, og mammaen, før han ville hilse på Arthur. Mens Arthur på sin side – ja han startet umiddelbart å følge etter Einar, og det har han gjort siden, hvor enn Einar går. Vi kaller han bare for skyggen.

Einar skjønte nok at denne lille pølsa var kommet for å bli allerede i bilen på vei hjem. Men når vi møttes for aller første gang, var Einar nok mer opptatt av å flørte med mammaen til Arthur, haha.

På bilturen hjem snudde Einar baken til og var veldig fornærma. Men allerede fra neste morgen brettet Einar opp ermene og gjorde klart til “Oppdrag Oppdragelse”. Lille Arthur var akseptert!

Vi kan ikke skjønne at det har gått en uke allerede – det skjer så utrolig mye, så dagene bare flyger avgårde. Det er helt magisk og se de to skapningene vokse sammen og bli kjent med hverandre.

Arthur er en skikkelig tøffing og utfordrer grensene til både Einar og oss, haha. Da er det topp å ha en storebror som er akkurat passe streng, og gir beskjed om hvor skapet skal stå – på en akkurat passe forsiktig måte! De er DET raderparet!

Einar & Arthur

Vi har også oppdaget at Einar skal beskytte Arthur når vi er ute og går, Einar knurrer forsiktig hvis det kommer en annen hund for nært. Ikke helt det vi ønsker, men litt søtt er det jo også. Vi får satse på at det er forbigående!

Følg oss gjerne på Instagram, YouTube and Facebook for daglige oppdateringer – vi lover at du kommer til å smile, hver eneste dag!

English version

It wasn’t really love at first sight, but today they are BFF’s! We can’t believe it’s been one week allready! And it is amazing to see the boys getting to know eachother!

Einar is the big brother, and is watching Arthur very patiently! Telling him when he is strechting the limits! Giving him cuddle when he needs it.

In this adorable video you see the very first moment Einar & Arthur met. Einar was more interested in Arthurs sister and mom, LOL!

Check out this super adorable video! And please follow us on Instagram, YouTube and Facebook for daily updates!. I promise to make you smile – every day!

 

Leave a Reply