ANNONSE

 

Har du hund, har du garantert opplevd det – hunden må gjøre sitt fornødne, ut kommer noe som bare spraylakkerer fortauet og du ser deg rundt, rød i toppen, og tenker – DETTE er jo ikke mulig å plukke opp!

Du kjenner sikkert til følelsen – ditt kjære kjære kjæledyr – kun det beste er godt nok. Og med det beste, er det oftest det dyreste som går hånd i hånd!

Vi har lenge vært kunde, samt ambassadør for Dyrekassen.no, og kjøpt kvalitetsfôr til Einar. Han bare elsker hundematen vi kjøper derifra, Oriijen. Dette er fôr i en av de høyere prisklassene, og har et svært høyt proteininnhold.

Da lille Arthur joinet familien vår tenkte vi, som vanlig, kun det beste er godt nok, og kjøpte Oriijen Puppy. Igjen – et av de mest kostbare kvalitetsfôrene på markedet. For, ikke sant, kun det beste er godt nok for våre små kjære!

Vi merket raskt at Arthur ble ganske løs i magen, så vi tenkte at det var naturlig siden vi byttet fôr, i forhold til det han var vant til. Det var så ille at det han la fra seg på bakken faktisk ikke gikk an å plukke opp, men måtte skrapes opp av bakken.

Vi mikset fôret som han hadde spist til vi fikk han, med det nye fôret Oriijen. Det gikk både to og tre uker uten bedring, vi blandet i kosttilskudd som vi kjøpte på dyrlegen i tillegg. Og når det til slutt kom blod i avføringen, så ble vi litt redde.

Dyrlegen sa at det ikke var noen fare så lenge det var friskt blod, men at vi burde prøve å bytte fôr. I samråd med Dyrekassen’s fôreksperter ble vi enige om å prøve Royal Canin French Bulldog Junior, for å prøve å få inn litt mer karbohydrater i kosten. De har nemlig opplevd at for enkelte valper blir Oriijen litt tøft for magen, pga det høye proteininnholdet.  Men hver valp og rase er unik og har forskjellige behov, så her er det veldig individuelt. Det som fungerer for en fransk bulldog, fungerer ikke nødvendigvis for en annen rase, da både genetikk og miljø også spiller inn.

Etter bare tre dager på nytt fôr, i tillegg til kosttilskudd, oppdaget vi dramatisk endring. ENDELIG ble vi glad hver gang Arthur gjorde en «nummer to» – fordi det faktisk gikk an å plukke den opp fra bakken. Et nytt liv for både oss og han!

Dyrest er ikke alltid best

ZooLac Propaste er et probiotikum. Probiotika består av levende bakterier som tilføres fordøyelsessystemet for å normalisere tarmfloraen. ZooLac Propaste brukes når det naturlige mikrobielle miljø i tarmen er eller kan bli forstyrret, f.eks. i forbindelse med antibiotika behandling og andre situasjoner. Fås kjøpt i både dyrebutikker og hos dyrlege.

Nå har vi brukt det nye fôret i en måned, og inntil videre så holder vi oss til Royal Canin, ettersom magen til Arthur er perfekt! Einar fortsetter med maten fra Oriijen, han elsker den maten og har siden vi begynte med dette fôret, endelig begynt å få matgleden tilbake og spiser opp all maten sin.

Vi er strålende fornøyd med informasjonen vi har fått fra Dyrekassen.no, de stiller opp og gir råd om mat og kosthold til hunder! Vi anbefaler de på det sterkeste!

Lærdommen er – Dyrest er ikke alltid best! Det viktigste er at man kjøper et kvalitetsfôr til hunden din. Kvalitetsfôr trenger ikke nødvendigvis være så veldig kostbart!

matkasse for hunder

Selv om det ikke ser sånn ut, så er ihvertfall Einar strålende fornøyd med maten sin! 🙂

Dyrekassen.no har fôreksperter som hjelper med å velge riktig fôr til hunden din. I tillegg kan du velge mellom noen av de beste merkene markedet har å by på, som f.eks Orijen, Royal Canin og Ekanuba. Hunde- og katteeiere som bor i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger, Sandnes, Romerike og Drammen (listen ekspanderes fortløpende) får levert kvalitetsfôr på døren.

Du setter leveringsintervallet selv, og 2 uker før oppsatt leveranse får du en påminnelse om at fôret snart leveres, slik at du evt kan utsette leveringen dersom det skulle være mye mat igjen.

Einar får nå gi alle sine venner og følgere rabatt til de som vil prøve Dyrekassen.no. Hvis du benytter rabattkode IG_EINAR ved bestilling, får du 20 % rabatt på den første leveringen. Trykk her for å se de rabatterte prisene.

Leave a Reply