ANNONSE

 

Her i familien har vi lenge vært fan av matkasser levert på døren. Og med det nyeste tilskuddet i matkassefamilien er vi helfrelst – matkasse for hunder! Like søtt som det er genialt!

Vi alle har vel vært der. Shit, snart tomt for hundemat. For oss som bor midt i sentrum uten bil er det skikkelig hazzel å dra en eller flere 10 kilos sekker med hundefôr gjennom byen.

ELLER: Shit, det ER tomt for hundemat – jaja, får kjøpe en nødrasjon av hundepølse på hjørnet. Til Einars STORE glede, han kjenner igjen den gule pølsen og tar seiersdansen, fordi han vet at dette er julaften og bursdag på en og samme dag.

Alle kids elsker jo “McDonalds” – bare se her:

 

Men nå er denne tiden forbi. Slutt på å dra 10 kilos sekkene gjennom byen, slutt på stresset, slutt på “McDonalds”. Bak Dyrekassen.no står noen gründere i Bergen som nylig har startet opp. Hunde- og katteeiere som bor i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger, Sandnes, Romerike og Drammen (listen ekspanderes fortløpende) kan nå få levert kvalitetsfôr på døren. Og det beste av alt – frakten er helt gratis!

Dyrekassen.no har fôreksperter som hjelper med å velge riktig fôr til hunden din. I tillegg kan du velge mellom noen av de beste merkene markedet har å by på, som f.eks Orijen, Royal Canin og Ekanuba.  Du setter leveringsintervallet selv, og 2 uker før oppsatt leveranse får du en påminnelse om at fôret snart leveres, slik at du evt kan utsette leveringen dersom det skulle være mye mat igjen.

Matkasse for hunder

Einar møtte Dyrekassen.no på Oslo Pet Show i fjor og ble imponert av de fantastisk flinke gründerne som står bak!

Og maten? Jo den var populær. Dette er ikke en test av hundemat, så vi skal ikke gå så dypt inn i den materien. Men – vi har lenge brukt Royal Canin French Bulldog Adult, og den har ikke vært like populær som hundepølsa fra hjørnet, det må vi jo innrømme. 🙂 Men det er et bra fôr som dyrlegen har anbefalt. Da vi møtte Dyrekassen.no på Oslo Pet Show i fjor, fikk Einar prøve Orijen Adult. Det viste seg å være en suksess, så det er dette merket vi nå prøver ut. Det er rart å si det, men det var akkurat som om matgleden til Einar kom tilbake! Smaken er altså som baken. Et paradoks er mengden mat av de forskjellige fôrene. Kjøper du det “billige” på hjørnet, skal en hund på 15 kg f.eks ha ca 450 gram pr dag av Pedigree tørrfor. Med både Royal Canin og Orijen trenger hunden kun ca 160 gram per dag for å få i seg riktig energimengde, og ikke minst riktig mengde proteiner og fett. Så selv om maten kanskje koster noen kroner ekstra, så brukes det kun halvparten av mengden med kvalitetsfôr.

Konklusjonen er: Dette var sabla enkelt! Hvis du er opptatt av og allerede kjøper kvalitetsfôr til kjæledyret ditt, er der ingen grunn til at du ikke burde prøve matkasse for hunder eller katter. Prisene er konkurransedyktige mot andre dyrebutikker, gratis levering og dermed er der ingenting å tape – bare å vinne. 🙂

Vi er ihvertfall frelst på matkasser her i huset, og nå trenger vi ikke stresse verken til matbutikken eller dyrebutikken EVER again! 🙂

Einar får nå gi alle sine venner og følgere rabatt til de som vil prøve Dyrekassen.no. Hvis du benytter rabattkode IG_EINAR ved bestilling, får du 20 % rabatt på den første leveringen.

Og husk – hvis du akkurat har drasset deg gjennom byen med en sekk med fôr, så er det likevel fullt mulig å benytte seg av dette tilbudet i dag og utsette leveringen opptil 5 måneder. Det kan jo ikke bli bedre! Besøk Dyrekassen.no her.

Leave a Reply