ANNONSE

 

Det er enklere enn du tror! Einar fikk beskjed av veterinær for 6 måneder siden at han var begynt å bli overvektig. -Gjør det noe da, tenker man gjerne. -Han er jo så søt! Og det var og er jo han.

Det som er en tankevekker er at da vi spilte inn web-serien «Hundehuset» med Trude Mostue for 2 år siden «bestod» han helsesjekken med glans, og var altså ikke overvektig. Han hadde altså lagt på seg de siste to årene. Hvorfor? Det er jo vår skyld da, vi har vært «for grei» mot Einar. Gitt han mer mat enn han skal ha. Det er jo det samme for hunder som for oss mennesker: Spiser vi mer energi enn vi forbrenner – ja da havner det rett på bunnlinja.

Rett før jul ble vi ambassadør for den nye hundematen Vigor & Sage. I sin «kolleksjon» lanserte de også et vektreduksjonsfòr som vi satt Einar på. Dette inneholder 80 % proteiner fra kalkunkjøtt og 20 % proteiner fra frukt og grønnsaker. Helt fritt for korn og syntetisk dritt. Maten inneholder også Lotusblad (styrker forbrenningen og energiforbruk) og Grønn te.

5 måneder senere har Einar gått ned 2 kg og blitt muskuløs og fin igjen, og har masse mer energi! I tillegg har han fått fantastisk myk og god pels og alle kvisene som han har slitt med – er borte!

Nå er målet nådd, og vi har gått over til et «normalt» fòr fra Vigor & Sage.  Ginseng Well-Being med fersk kylling har blitt en stor favoritt her i huset. Ginseng styrker immunforsvaret på en naturlig måte, i tillegg til å stimulere fysisk og mental velvære. Det beste av alt er at fòret til Vigor & Sage gir en komplett og balansert ernæring.

Lær hvordan du ser om hunden din er overvektig:

 

Er hunden din overvektig? Eller sliter hunden din med akne? Vi anbefaler Vigor & Sage på det varmeste!! Einar også – og han er ekstremt kresen!

Leave a Reply