ANNONSE

 

Det er ikke alltid greit å være en liten Einar. Den siste måneden har vi, eller han, slitt med blodøre! 

Blodøre er noe alle hunder kan få, enten om de blir bitt i øret, klør seg veldig mye, eller rett og slett rister på hodet for mye eller for hardt. Det er en blodåre i øret som sprekker, og det danner seg en lomme i øret fylt med blod og puss.

I Einar sitt tilfelle måtte vi tømme denne lommen 3-4 ganger, før dyrlegen bestemte at det var best å operere og legge inn et lite dren i øret, slik at øret ikke ble fylt opp på nytt.

Så her har altså Einar våknet opp etter operasjonen – og for oss som har vært i narkose før – #DENFØLELSEN. Stakkars lille gutt! Vi fikk litt pes når vi la ut denne videoen på facebook, men det er ikke noe stygt over dette. Vi har tusenvis av mennesker som følger Einars liv, og som er interessert i hvordan det går med han. Vi dokumenterer hans hverdag, både i fine stunder og ikke fult så fine stunder.

I denne videoen har Einar akkurat våknet fra narkosen, og dyrlegen har bedt oss om å få han til å gå litt rundt på golvet, slik at han kvikner til og blir i stand til å være med oss hjem igjen.

Selv om vi synes fryktelig synd i han, må vi jo innrømme at han er litt ufrivillig morsom der han sjangler seg bort til godtehyllen og vil ha seg en godbit i premie etter operasjonen!

Vi kommer med et fyldigere innlegg om blodøre etterhvert, hva er det, hvorfor kommer det, hvordan behandle det og ikke minst – en video der bestetanta til Einar, Camilla tømmer øret hans for blod – noen dager før operasjonen.

 

Blodøre

Men i første omgang før du et lite glimt av en full Einar som sikkert kunne gått rett på fest etter denne operasjonen:

Leave a Reply