ANNONSE

KOMMERSIELT SAMARBEID:

Vi ble invitert til et kjempegøy samarbeid med Bosch! Som dere kanskje vet – Einar er en skikkelig livsnyter og ligger helst i de fineste stolene eller sofaen. Kun det beste er godt nok. Til pappas store fortvilelse.

Det hadde også Bosch fått med seg og tok kontakt med oss. De har nemlig en serie med støvsugere som er spesielt utviklet for å støvsuge hundehår. Og den gjeveste og nyeste av dem alle er vi så heldige å skal få teste ut. Og holder den det den lover – ja da får Einar ligge hvor han vil heretter.

Bosch Zoo’o støvsugerserie suger effektivt og enkelt opp hår og skitt, samtidig som den fjerner dårlig lukt. 30 % raskere rengjøring (vi er usikker hvordan måle dette, men det høres tipp topp ut!)!!

Hunde- og katteeiere har ofte ulikt syn på hvor deres kjæledyr får lov til å oppholde seg i hjemmet. Noen ønsker sine dyr velkommen overalt i huset, inkludert sofaer og senger, mens andre helst ser at de kun forblir på gulvet. Uansett hva man foretrekker, kan et par tiggende hunde- eller katteøyne få selv den strengste dyreeier til å tøye grensene – inkludert Einar!

På Bosch sine sider kan vi lese: “Takket være en kombinasjon av AirTurbo-systemet og ProAnimal-munnstykket kan dyrehår suges opp raskere og mer effektivt på både tepper, harde gulv og møbler. Selv om dyrehår støvsuges bort kan man ofte fortsatt kjenne lukten av katt eller hund. Dette løser Bosch gjennom en kombinasjon av HEPA- och Bionicfilter som gir 50 % renere luft. Zoo’o-serien skiller seg også fra en vanlig støvsuger ved at munnstykket har en sylinder som lett fjernes før rengjøring.”

Så over til selve testen, som vi forøvrig også har filmet og postet i sosiale medier:

Ettersom støvsugeren har masse funksjoner og ekstrautstyr, har vi tatt for oss den funksjonen som er viktigst for oss – nemlig å fjerne hundehår i sofaen. Og når vi først er  i gang – hvorfor ikke bare teste ut hundehår i en nesten 100 år gammel rød velur-sofa!?

Bosch sin nye Zoo´o Pro Animal støvsuger ser jo først og fremst ut som en Rolls Royce i rød metallic farge. I esken følger det med masse ekstrautstyr, som skal hjelpe deg med å bedre gjøre rent etter våre kjære dyr. Og det beste av alt – den er TRÅDLØS!! Og fri for støvsugerposer!

Som du kan se på videoen, så var det kanskje litt kronglete i starten, men det var fordi sofaputen var så myk. Når man fikk “strekk” på puten, så forsvant hundehårene på flekken. Støvsugeren var også enkel å håndtere og føre! En drøm for oss som hater å støvsuge!

Vi er på ingen måte profesjonelle eller sertifiserte støvsugertestere – men denne støvsugeren holdt det den lovte for vårt behov. Den fjernet alle hårene i sofaen, lett som en plett, og er mer enn godkjent. Og Einar – ja han får heretter være i sofaen så mye han vil!

Nå kan DU stikke av med en identisk støvsuger!

Konkurransen foregår på Facebook, og det eneste du trenger å gjøre er å laste opp et bilde av kjæledyret ditt som har inntatt godstolen / sofaen.

Klikk her får å komme til Facebook-innlegget for å delta! Førstkommende fredag, 7. juli, trekker vi en heldig vinner.

Leave a Reply