ANNONSE

Bli med på konkurransen vår, i samarbeid med Dyrekassen.no, og vinn et gavekort på 1500 kroner. Gavekortet bruker du til å kjøpe hundemat eller kattemat – levert rett hjem på døren!

Vi har i en tid testet ut – et slags abonnement på hundefôr levert hjem på døra. Vi er så strålende fornøyd at vi nå har inngått et samarbeid med dem. I tillegg synes vi at personene bak er knallflinke, hardtarbeidende gründere som fortjener å lykkes.

Denne uken feirer vi at endelig har fått på plass distribusjon til hele Norge. Nå kan du nemlig bestille kvalitetsfor hvor enn du bor i landet, og handler du for over 1000 kroner får du fri levering. Det må man vel kunne kalle kjærlighet levert på døren!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er kommentere Facebook-konkurransen vår her:

 

Prøv Dyrekasen.no du også og få 25 % rabatt på første levering!

Skulle du ikke være den heldige vinneren av konkurransen, har vi likevel gode nyheter! Einar får nå gi alle sine venner og følgere 25 % rabatt til de som vil prøve Dyrekassen.no.

Hvis du er opptatt av og allerede kjøper kvalitetsfôr til kjæledyret ditt, er der ingen grunn til at du ikke burde prøve matkasse for hunder eller katter. Prisene er konkurransedyktige mot andre dyrebutikker,ingen bindingstid, gratis levering på ordrer over 1000 kroner og dermed er der ingenting å tape – bare å vinne. 🙂

rabatt på hundemat

har fôreksperter som hjelper med å velge riktig fôr til hunden din. I tillegg kan du velge mellom noen av de beste merkene markedet har å by på, som f.eks Orijen, Royal Canin og Ekanuba.

Du setter leveringsintervallet selv, og 2 uker før oppsatt leveranse får du en påminnelse om at fôret snart leveres, slik at du evt kan utsette leveringen dersom det skulle være mye mat igjen.

Hvis du benytter rabattkode IG_EINAR ved bestilling, får du 25 % rabatt på den første leveringen.

Leave a Reply