ANNONSE

 

Katter som tror de er sjefen er funny. Enda mer funny er det at hunden Arthur ikke helt vil være med på de notene! Se den hysteriske videoen her!

Lille Arthur er en utrolig nysgjerrig, og ikke minst fryktløs valp! Han er vant med katter, og synes det er TOPP å leke med katten Herman!

Einar derimot er litt redd for katter, så han nøyer seg med et litt sniff i baken, hehe! Einar har blitt “kuet” av vår venn Camillas katt, Snowy. Egentlig er de gode venner, men de har ikke helt knukket koden på hvordan de skal leke sammen.

katter som tror de er sjefen

Bengalkatten Snowy ELSKER å skremme Einar! Se videoen ved å trykke på dette bildet!

Knakk koden gjorde derimot Arthur (4 mnd) og Herman (5 mnd)! Herman er som katter flest, ovenfra og ned og klabber til Arthur rett som det er. Vel, vi elsker katter som tror de er sjefen! Men før alle begynner å skrike om at vi må være forsiktig og at katter går etter øynene – det vet vi så klart! Men vi oppdaget raskt at dette var vennskapelig leking uten klør, og så fort Arthur gikk et annet sted, fulgte Herman etter.

Her får du noen priceless moments som garantert kommer til å lyse opp dagen din! Se den hysteriske videoen nederst!

Del gjerne videoen med en venn hvis den fikk deg til å smile! Og følg oss gjerne på Instagram, Facebook eller YouTube for daglige oppdateringer. Vi lover å få deg til å smile, hver eneste dag!

English version

Check out this hysterical video of Arthur (4 months old) and Herman the cat (5 months old). We discovered very quickly that they enjoyed eachothers company.

Even though Herman is doing the normal cat thing, pawing Arthur, is friendly pawing. We thing this adorble video will light up up your day!

 

Leave a Reply