ANNONSE

 

Jeg regner at du kjenner deg igjen. Hunden din virker “unormal”, er slapp, vil ikke spise. Kanskje har den diarè og spraylakkerer fortauet! What to do?

For en stund tilbake ble Einar skikkelig dårlig i magen. Det kan jo hunder bli så klart. Men dette var ekstremt – han spraylakkerte fortauet med 2 meters radius, han hadde vondt og orket ikke gå en meter. Stakkaren bare la seg ned i regnet etter at han hadde kjempet for å tømme magen, og de som følger oss vet at Einar HATER regn og legger seg IKKE ned på en våt asfalt!

Hjelpløsheten man føler når man ikke vet hva som er galt med det kjæreste du har! Man blir som hysteriske småbarnsforeldrer og ringer legen! Eller i vårt tilfelle – sms til Trude Mostue! Beskjeden var å faste i 24 timer, og fastslå at det ikke var blod i avføringen. Dagen etter var Einar på bedringens vei!

Nå har Trude gitt ut boken “Dyrlegens Håndbok – Hund”. Og diarè har fått et helt eget kapittel! Boka er lagt opp som et oppslagsverk basert på symptomer, slik at man lett kan finne ut hva som feiler hunden, og hvor mye det eventuelt haster med å komme seg til en dyrlege.

Denne boken burde alle hundeeiere ha

Denne boken burde alle hundeeiere ha! “Dyrlegens Håndbok – Hund”

I boken får man også hjelp hvis man vurderer å skaffe seg hund, samt egne kapitler som tar for seg de forskjellige fasene i livet hos hunder.

Jeg regner med at Trude er glad for at boken nå er gitt ut, slik at hun slipper bekymringsmeldinger fra oss i tide og utide, haha! Men helt slutt blir det nok ikke, bekymringen for våre kjære hunder blir nok livslang, akkurat som med barn. Dette blir vår bibel heretter!

Boken får du med rabatt og fri frakt hos Bokeksperten.no, klikk her (annonselenke).

Her kan du se hvordan det gikk da vi var med på å lansere boken på God Morgen Norge i går!

Ps. Fikk du med deg webserien som Einar og Trude spilte inn nylig? I Hundehuset med Trude & Einar tar vi for oss mange av temaene som er beskrevet i boken.

 

Leave a Reply