ANNONSE

 

Hva gjør man når man møter statsministeren? Jo, spiser perlene hennes så klart!

I dag var vi altså på God Morgen Norge for å hjelpe Trude Mostue å lansere den nye boken sin, “Dyrlegens Håndbok – Hund”. Den bør alle hundeiere kjøpe! Det er en symptombasert bok, der du kan søke opp symptomer for å få en pekepinn på om noe er galt! Genielt for småbarnsforeldre som oss, som sender bekymrings-sms til Trude minst en gang i uken, haha

Og som alltid, blir det mye oppstandelse når vi er med på noe, og man kan trygt si at guttene og “stagedad” (meg altså) livnet opp et morgentrøtt greenroom hos Tv2, hoho!

Og når den flotte statsministeren vår sitter i venterommet, så går ikke Einar & Arthur upåaktet hen heller. De smelter de tøffeste hjerter, inkl Jern-Erna og hennes livvakter! En kan trygt si at de var en icebreaker!

Einar & TrudePå rød løper med Trude Mostue. Einar & Trude er nemlig buddys, og har akkurat spilt inn web-serien, “Hundehuset” sammen! Serien tar opp mange av temaene som Trude har skrevet om i boken sin!

Arthur, Cathrine & PeterCathrine og Peter var solgt, og hadde ikke tid til å gjennomføre resten av tv-sendingen!

BiffenOg fansa fulgte selvsagt med i de tusen hjem!

Dette var første gang Arthur var med på tv, mens Einar jo er en dreven ringrev i gamet! Her kan du se hvilke andre programmer, blader osv Einar har vært med på før. Behind the scenes live klipp fra Facebook ser du under!

Puhh! Så var det hele over like fort som det begynte! Aldri en kjedelig dag som stagedad!

Leave a Reply