ANNONSE

 

Noen kaller det galskap, jeg kaller det kjærlighet! Og på den måten har jeg alltid med meg Einar, uansett! Det er også en sinnsykt bra icebreaker, man har alltid et kort i ermet dersom smalltalken skulle bli veldig tung.

Det er noen år siden jeg tok tatoveringen, og nå spør mange – hva med Arthur da? Vel, jeg har sterk kjærlighet for Arthur også, men jeg tror ærlig talt at jeg ikke orker 7 x 5 timer smertehelvete igjen, haha!

I stedet overlater jeg roret til min bedre halvdel, Jacob – og tenker at det er på sin plass at også han får seg en tattis av et av våre barn! Han er litt mer “glad” i smerte enn jeg også. Så får vi se hva vi ender opp med! 🙂

Har du tattis av kjæledyret ditt? Eller synes du det er galskap? 🙂 Legg igjen en kommentar under da, eller last opp et bilde av tatoveringen i Facebook-posten!

Her er originalen:

frenchie ink

Frenchie Ink

Tatoveringen er gjort av den argentinske tatoveringsartisten, Jonas. Han er helt rå på fargevalg og ikke minst, tatoveringer av dyrebilder!
Best friends!

True love ?

Et bilde publisert av Einar (@einarthefrenchie)

sjekk den tatoveringen

Tatoveringen har til og med vært i Aftenposten, hehe.

Leave a Reply