ANNONSE

 

Vi har i en tid testet ut – et slags abonnement på hundefôr levert hjem på døra. Vi er så strålende fornøyd at vi nå har inngått et samarbeid med dem. I tillegg synes vi at personene bak er knallflinke, hardtarbeidende gründere som fortjener å lykkes. Nå får du 25 % rabatt på hundemat og kattemat!

Denne uken feirer vi at endelig har fått på plass distribusjon til hele Norge. Nå kan du nemlig bestille kvalitetsfôr hvor enn du bor i landet, og handler du for over 1000 kroner får du fri levering.

Endelig er det slutt på å drasse på 15 kilos sekker med hundemat gjennom byen. Og endelig er det slutt på å “plutselig” gå tom for mat, og ty til billige og raske løsninger fra sjappa nede på hjørnet. Det må man vel kunne kalle kjærlighet levert på døren!

Dyrekassen.no

Prøv Dyrekassen.no du også og få 25 % rabatt på første levering!

Hvis du er opptatt av og allerede kjøper kvalitetsfôr til kjæledyret ditt, er der ingen grunn til at du ikke burde prøve matkasse for hunder eller katter. Vi er i hvertfall frelst!

Prisene er konkurransedyktige mot andre dyrebutikker,ingen bindingstid, gratis levering på ordrer over 1000 kroner og dermed er der ingenting å tape – bare å vinne. 🙂

har fôreksperter som hjelper med å velge riktig fôr til hunden din. I tillegg kan du velge mellom noen av de beste merkene markedet har å by på, som f.eks Orijen, Royal Canin og Ekanuba.

Du setter leveringsintervallet selv, og 2 uker før oppsatt leveranse får du en påminnelse om at fôret snart leveres, slik at du evt kan utsette leveringen dersom det skulle være mye mat igjen.

Einar får nå gi 25 % rabatt til alle sine venner. Hvis du benytter rabattkode IG_EINAR ved bestilling, får du 25 % rabatt på den første leveringen.

Leave a Reply