ANNONSE

 

Ok, vi er kanskje en smule inhabile, men har du sett noe så vakkert før? Einar skal nemlig bli storebror, og vi skal få et av disse nydelige nurkene om noen få uker! Møt Arthur!

Vi er i ekstase om dagen, og for å være ærlig – dagene snegler seg avgårde. Og det er jo vanlig når man gleder seg til noe! Om 3 uker skal vi til Arendal for å plukke opp Arthur, som i dag er 6 uker gammel.

Vi har lenge snakket om å få en hund til, og det var jo ingen tvil om at det måtte bli enda en fransk bulldog. Disse vakre skapningene som krever å få sin plass i familien, som er akkurat passe rampete og sta, men viktigst av alt – er de mest sosiale, snille og kjærlighetsgivende hundene på jord.

Einar kommer nok til å bli litt stresset de første dagene, han er jo vant med å få all oppmerksomhet i hele verden. Men vi er overbevist om at han kommer til å ta vel i mot Arthur, og at han garantert kommer til å ta på seg storebror-rollen og fortelle sin nye lillebror hvor skapet skal stå!

Det er lenge siden Einar var valp, så vi går spennende tider i møte. Kanskje litt travle også, men mest fantastiske og morsomme dager. Vi er jo endelig med i double trouble-klubben, det er det folk med 2 franske bulldoger kaller seg.

Arthur of Norway

Har du sett noe så vakkert før? Jada, vi er inhablie, men hjelpes…! Arthur med en øre i været!

Einar & Arthur blir en perfekt duo! Visste du at begge to er oppkalt etter våre besteforeldre? Vi synes det var en kul ting å gjøre siden de ikke er blant oss lenger, og når man ser på de to skapningene her så finnes det ikke noe annet navn i verden enn Einar & Arthur! 🙂

I videoen under kan du se Arthur og søskene hans leke. Å se frenchievalper leke er noe av det vakreste som finnes. De ser litt ut som gremlins, og lyden kan til tider minne om det samme, haha. Og man kan tydelig se at Arthur allerede er en liten ramp, haha! Arthur er valpen med brunt halsbånd.

English version

So much cuteness at The same time – we can’t take it!!!

And the best of all – we are getting one of them! Einar will be a big brother in a few weeks, when we get Arthur home to join our family! Arhtur is the puppy with the brown ribbon!

The best things comes in small packages! 💙👶🏼💙👶🏼💙

Et bilde publisert av Arthur Of Norway 🇳🇴 (@arthurofnorway)

😍😍😍😍 Arthur and his siblings 🎉🐣😍

En video publisert av Arthur Of Norway 🇳🇴 (@arthurofnorway)

Ble du valpesyk nå?? Hehe! Legg gjerne igjen en kommentar til oss under!

Leave a Reply