ANNONSE

 

Jepp, du leste rett! Og i tillegg får du levert det på døren helt kostnadsfritt! Genialt, ikke sant?

Vi har i en tid testet ut Dyrekassen.no – et slags abonnement på hundefôr levert hjem på døra. Vi er så strålende fornøyd at vi nå har inngått et samarbeid med dem. I tillegg synes vi at personene bak er knallflinke, hardtarbeidende gründere som fortjener å lykkes.

Hunde- og katteeiere som bor i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger, Sandnes, Romerike og Drammen (listen ekspanderes fortløpende) kan nå få levert kvalitetsfôr på døren.

Dyrekassen.no har fôreksperter som hjelper med å velge riktig fôr til hunden din. I tillegg kan du velge mellom noen av de beste merkene markedet har å by på, som f.eks Orijen, Royal Canin og Ekanuba.  Du setter leveringsintervallet selv, og 2 uker før oppsatt leveranse får du en påminnelse om at fôret snart leveres, slik at du evt kan utsette leveringen dersom det skulle være mye mat igjen.

Einar får nå gi alle sine venner og følgere rabatt til de som vil prøve Dyrekassen.no. Hvis du benytter rabattkode IG_EINAR ved bestilling, får du 20 % rabatt på den første leveringen.

Og husk – hvis du akkurat har drasset deg gjennom byen med en sekk med fôr, så er det likevel fullt mulig å benytte seg av dette tilbudet i dag og utsette leveringen opptil 5 måneder. Det kan jo ikke bli bedre! Besøk Dyrekassen.no her og få rabatt på hundemat eller kattemat.

Tips gjerne en venn som burde prøve å få dyrematen levert hjem på døren!

Leave a Reply